Groepen 8 tot 20 personen:

 • Arrangement van ruim 1.5 uur, € 45,- per persoon*

  Wij rijden de groep voor met een quad of buggy en laten u de mooiste en leukste weggetjes in de regio verkennen. U wordt ontvangen met een kop koffie of thee en krijgt een instructie van ongeveer 30 minuten. Daarna vertrekken we voor de ruim 1 uur durende rit. Er wordt onderweg gestopt voor een rijderswissel. Brandstof is in de prijs inbegrepen.
 • Arrangement van ruim 2 uur, € 60,- per persoon*

  Wij rijden de groep voor met een quad of buggy en laten u de mooiste en leukste weggetjes in de regio verkennen. U wordt ontvangen met een kop koffie of thee en krijgt een instructie van ongeveer 30 minuten. Daarna vertrekken we voor de ruim 1.5 uur durende rit. Er wordt onderweg gestopt voor een rijderswissel. Brandstof is in de prijs inbegrepen.

 

Groepen 20 tot 40 personen:

 • Arrangement van ruim 2.5 uur, € 45,- per persoon*

  De groep wordt gesplitst in 2 aparte groepen, die we voorrijden met een quad of buggy. We laten u de mooiste en leukste weggetjes in de regio verkennen. U wordt ontvangen met een kop koffie of thee en cake en krijgt een instructie van ongeveer 30 minuten. Daarna vertrekken we met de eerste groep voor een 1 uur durende rit. Er wordt onderweg gestopt voor een rijderswissel. Bij terugkomst van de eerste groep, vertrekt de tweede groep voor een fantastische rit over de onverharde paden en mooie weggetjes en wordt de eerste groep vermaakt met de andere activiteiten. Brandstof is in de prijs inbegrepen. Indien gewenst ook een andere indeling van uw uitje worden afgesproken, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
 • Arrangement van ruim 3,5 uur, € 60,- per persoon*

  De groep wordt gesplitst in 2 aparte groepen, die we voorrijden met een quad of buggy. We laten u de mooiste en leukste weggetjes in de regio verkennen. U wordt ontvangen met een kop koffie of thee en cake en krijgt een instructie van ongeveer 30 minuten. Daarna vertrekken we met de eerste groep voor een 1,5 uur durende rit. Er wordt onderweg gestopt voor een rijderswissel. Bij terugkomst van de eerste groep, vertrekt de tweede groep voor een fantastische rit over de onverharde paden en mooie weggetjes en wordt de eerste groep vermaakt met de andere activiteiten. Brandstof is in de prijs inbegrepen. Indien gewenst ook een andere indeling van uw uitje worden afgesproken, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

* prijs is gebaseerd op een volle buggy

LET OP! Geen Pinmogelijkheid!

 

\"\\"\\"\"

 

 

 

\"\\"\\"\"

Partners