Wat zijn buggy\'s?
De buggy\'s, ook wel Go-karts genoemd, zijn vergelijkbaar met karts. Ze zijn gemaakt voor terreinrijden, dus zijn goed geveerd en hebben een beschermende rolbeugel en goede gordels. De kuipstoelen bieden goede zijwaartse bescherming. Doordat er met 2 personen per buggy kan worden gereden, deel je de actie met je passagier. De buggy\'s zijn voorzien van een kenteken en mogen dus op de openbare weg en zijn daarnaast uitstekend bruikbaar op onverhard terrein. Buggy rijden is geschikt voor iedere rijstijl, van heel voorzichtig tot het ruigere werk op onverharde wegen.

Wij verhuren buggy\'s van GS Moon, die van zeer goede kwaliteit zijn. Ze zijn voorzien van kardanaandrijving waardoor een afgelopen ketting niet meer kan voorkomen. De buggy\\\\\\\'s zijn automaten en kunnen door iedereen met een autorijbewijs worden gereden.

TOERTOCHTEN EN ARRANGEMENTEN

Zoekt u een top activiteit voor uw personeelsuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeest, familiefeest of reünie? Wij kunnen voor een gezellige en actieve bijeenkomst zorgen. Of zoekt u DÈ activiteit voor uw teambuilding, bij ons bent u aan het juiste adres. Onder deskundige begeleiding zijn er volop mogelijkheden om uw ochtend of middag succesvol te maken. Maar ook is het buggyrijden een geweldig motiverende incentive, waarmee u uw medewerkers of klanten op erg plezierige wijze kunt verrassen.

Ook kinderen en mindervaliden zijn bij ons van harte welkom (informeer hiernaar)

Indien u speciale wensen heeft, laat ons het dan weten.

Wat kunt bij ons verwachten? Ons arrangementen van ruim 1.5, 2 of 3.5 uur:

Ontvangst in onze gezellige ontvangstruimte.

Korte instructie/rijdersbriefing. Rijders dienen in het bezit te zijn van rijbewijs B.

Aanvang van de ongeveer 1 uur durende tocht bij een 1,5 uurs arrangement of 1.5 uur durende tocht bij de 2 of 3.5 uurs arrangement.
*bij de arrangement van 3,5 uur zal de groep gesplitst worden en zal de ene groep vermaakt worden met andere activiteiten als de
  andere groep aan het buggyrijden is

Onze voorrijders laten u leuke en afwisselende verharde en onverharde weggetjes verkennen.

Halverwege de tocht een korte stop en mogelijkheid tot rijderswissel.

Vervolg van de buggyrit

Aankomst bij R&R Buggies waar u eventueel nog van een drankje kunt genieten.

We kunnen in samenwerking met Hoeve Galderzicht ook een gezellige barbecue of etentje verzorgen voor een scherpe prijs. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

We rijden in de bosrijke omgeving van Breda, Zundert, Rijsbergen, Meer (BE).

\"\\"\\\\"\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\"\\\\"\\"\"

Partners